Verzending binnen 1-2 werkdagen | Gratis verzending vanaf €35,- binnen Nederland | Gratis verzending binnen Maastricht en Bunde, NL

Home » Blog » Kerstcollectie Romy Illustrations!

Kerstcollectie Romy Illustrations!

Gepubliceerd op 14 november 2021 om 15:35

 

Het is weer die tijd van het jaar. Het begint kouder te worden, de blaadjes vallen van de boom, het is vroeg donker en hoewel Sinterklaas nog zijn pakjesavond moet vieren, kijken we stiekem toch al weer een beetje uit naar kerst!

 

Voor ons bij de Inpaktafel is dat een leuke en spannende tijd. We hebben immers nog nooit een kerstperiode gehad! Dit betekent collecties doorspitten, keuzes maken en vooral ons elke keer verbazen over al het mooist dat alle artiesten toch maken!

Romy Illustrations

Romy Illustrations is een van de eerste merken die we benaderd hebben toen de Inpaktafel startte. De sfeer van de illustraties sprak ons erg aan en de vrolijke illustraties paste helemaal in de sfeer die wij wilden uitdragen. Vanaf het begin hebben we dus een basiscollectie gehad, maar nu ook de kerstcollectie online kwam konden we bij Romy niet achterblijven!

 

Kaarten

De kerstkaarten zijn prachtig in detail en wat ze nog leuker maakt, is dat de achterkant bedrukt is! Zo heb je aan beide kanten een sfeervolle kaart. 

 

 

 

 

 

 

TIP: Kerstkaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook bijvoorbeeld om in te lijsten om mooi neer te zetten!

Brand er een kaarsje bij en je sfeerplekje is af!

Washitapes en notitieblokken

Naast de kaarten heeft Romy ook een mooie collectie Washitape uitgebracht. Hier zitten winterse prints bij, kerstprints en all-season prints (De roze bloemen !! ).

De Washitapes kan je gebruiken om je kaart extra op te leuken, je enveloppen te pimpen, maar natuurlijk ook je cadeautjes te versieren. Heb je  een bulletjournal? Dan zijnd deze natuurlijk ook helemaal top om te gebruiken.

 

Wat we ook niet konden laten liggen waren de notitieblokken. Heerlijk in een winters sfeertje en met allebei een passende washitape erbij!

Laat je kinderen hun verlanglijstje schrijven op deze notitieblokken, schrijf zelf je boodschappenlijstje voor kerst of leg ze gewoon op je bureau voor je aantekeningen!

 

De notitieblokken zijn aan beide zijden te beschrijven, dus je hebt 50 pagina’s, waar je 100 zijdes kan beschrijven!

Details van de nieuwe kerstkaarten van Romy Illustrations

 

Nu online

Het is geloof ik wel duidelijk dat we ontzettend blij zijn met deze collectie!

Ga lekker in de webshop snuffelen en hopelijk wordt jij net zo’n fan als wij zijn!

 

Laat ook gerust een hieronder reactie achter, we vinden het heel leuk om van jullie te horen!

 

Liefs

 

Marloes

De Washitapes


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.