Blog van www.deinpaktafel.com

Studio Tekst en Tekening

Gepubliceerd op 24 januari 2023 om 11:05

Eens in de zoveel tijd heb ik het geluk dat ik een nieuwe artiest mag toevoegen aan de lijst met samenwerkingen van de Inpaktafel. In deze blog wil ik je voorstellen aan Studio Tekst en Tekening.

De persoon achter Studio Tekst en Tekening is Claartje Visser. Geboren en getogen Rotterdammer, getrouwd met Rick en moeder van Senn. Claartje is altijd al heel creatief geweest (denk origami, kleien, zandschilderijen en borduren). Tekenen en schilderen was echter hetgeen waar zij zich altijd in kon verliezen. De inspiratie vloeide soms zelfs 's nachts waardoor zij opstond en aan de slag ging.

Toch koos Claartje in eerste instantie niet voor de kunstacademie maar voor een studie communicatie. Hier kon ze gelukkig ook een gedeelte van haar creativiteit kwijt.

In de zomer van 2020 begon het toch te kriebelen en deed Claartje een cursus Zakelijk tekenen. Het vuur laaide op en zo gezegd, zo gedaan; Studio Tekst en Tekening was geboren!

Claartje maakt vooral dingen zie ze mooi vind en haar kaartenserie "Claire en Co" is dan ook een verzameling van vrolijke illustraties in herkenbare situaties.

Naast haar serie "Claire en Co", heeft Claartje ook nog een heel alfabet met dieren ontworpen. Dit dierenalfabet is op losse kaarten te verkrijgen, zodat je zelf een naam kan spellen of als set of poster.

Neem eens een kijkje op de webshop en ontdek welke mooie dingen Studio Tekst en Tekening nog meer heeft.

Wil jij ook een samenwerking aangaan met de Inpaktafel? Stuur dan een mailtje naar info@deinpaktafel.com en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs,

Marloes


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.